Vecka 9 (1-7 mars)

Montdore gick en motionstur på måndag. Onsdag var han fyra i V86 på Momarken och han visade bra form. Han kördes invändigt och spurtade vasst på upploppet. Sluttiden var 1.13.1a/1600m och nästa start blir på Momarken den 11 mars.
Fighting Joe startade på Axevalla från spår 4 på volt. Det klarade han inte och loppet var över.
Embarrassed och Valnes Nelson joggar 8 km varannan dag.
Miss Åslanda fick en lugn ridtur med Stine på ryggen på måndag. Tisdag var hon 2a på Axevalla på sluttiden 1.13.3a/1600m. Fredag var det dags med en ridtur igen, med Stine.
Flash Gordon Sisu gick 4×600 metert på järnvägen i 1.40-fart. Han var rätt så pigg och var lugnare i ryggar.
Spik Solan gick en tur i skogen på måndag. Torsdag gick han banjobb. Han var lite ofokuserad och kommer köra i lag med häst nästa vecka.
Digital Circling gick motion tisdag och fredag. Lördag startade hon på Åby med Max Karlsson. Tyvärr blev hon påkörd efter 200 meter och dagen var förstörd.
Pastor Lucas gick 3×300 m intervaller på måndag. Onsdag startade han på Momarken. Han satt i rygg på ledaren hela loppet. Ledaren drog stenhårt, men höll otroligt nog till andraplatsen. Pastor Lucas satt lite stängd bakom och hade krafter kvar.
Monbaleno gick också 3x300m intervaller på måndagen. Onsdag var han 5a på Momarken. Han spurtade bra när han fick fritt.
Mack Joe har gått intervaller måndag och torsdag. Torsdag gick han 4×600 meter i 1.40-fart på järnvägen.
Charter Party blev kastrerad på måndagen. Han har klarat sig bra och är precis som vanligt.
Sharp Looking gick motion på måndag. Torsdag gick han två heat på bana. 1.30/2000m i bakvarv. Och sedan 1.25 i rätvarv.
Grand Maxim gick en motionstur på tisdag. Torsdag gick han 1.25/2000m i bakvarv och mitt i banan. Han gick 1.23 sista varvet och kändes mycket fin.
Carlos Symphony gick intervaller 3×300 meter på måndag. Onsdag startade han på Momarken. Han galopperade tyvärr från start och sedan en gång till. Vi kommer ändra lite på balansen och prova på Momarken den 11 mars.