Vecka 5 (1-7 februari)

Digital Circling gick motionstur måndag och lördag. Tisdag den 2e startade hon på Örebro. Kusken valde ett invändigt lopp och det blev lite väl passiv. Hon hann inte fram till pengar men hon kändes fin. Nästa start blir på Axevalla 9 februari.

Montdore gick intervaller onsdag 4×1000 meter på isen. Lördag gick han en motionstur också på isen.
Han blev struken på söndag i ett G75-lopp på Romme på grund av ögoninflammation.

Fighting Joe startade i montélopp på Örebro 2 februari. Han hängde mest med och Alice Molin som red tyckte han bröt lite väl mycket. Han fick inga pengar och vi kollade upp honom med veterinären. Han är behandlad och klar för ny start efter 20 februari.

Miss Åslanda var 5a på Örebro 2 februari. Hon hade lite krafter kvar och kändes fin. Hon gick motion på isen fredag. Nästa start blir Axevalla 9 februari.

Embarrassed joggade 8 km på tjärnet varannan dag. Han har väldigt lätt för sig och känns som en tidig häst.

Valnes Nelson joggade 8 km varannan dag på tjärnet. Han behöver lite vikt fram och då travar han fint.

Spik Solan har gått två jobb med 4×1000 meter. Han trivs bra med underlaget på isen. Vi kör så här ett tag så vi får upp spänsten på honom.

Pastor Lucas gick ett banjobb onsdag på 1.24/2000m. Han var lite tung men travade bra. Han gick 2×600 meter på tjärnet på måndag och var väldigt spänstig. Han startar på Axevalla 9 februari.

Monbaleno startade i monté måndag 1 februari. Han ville inte ta i för fullt och det var troligen sista försöket i monté.
Han gick motion på isen på fredag.

Mack Joe gick 6×1000 meter på tjärnet tisdag och fredag i 1.40-fart. Han känns stark och fin och vi tränar på ett tag.

Sharp Looking gick intervaller på tjärnet måndag, torsdag och lördag. Han känns bättre för varje jobb. Han behöver mer träning för att bli starkare.

Charter Party gick 6×1000 meter på tjärnet tisdag och fredag. Han springer med huvudet lågt och jobbar bra. Han har gått fram enormt sista två veckorna.

Grand Maxim gick 6×1000 meter på tjärnet tisdag och fredag. Han har mognat och jobbar bra. Vi kör på ut februari så här.

Carlos Symphony startade på Örebro 2 februari. Han var bra med från start och varvet kvar attackerade han i tredjespår. Han såg segerfarlig ut i sista sväng, men han galopperade ut på upploppet. Vi kollade upp honom med veterinären och han är behandlad. Vi siktar på start på Åby 25 februari.