Åby – onsdag 27 maj

Grandy☺️

Grand Maxim joggade lugnt i skogen och han kändes mjuk och fin.

Åby

Selfie👍

Selfie fick en bra start och kom fram i tredje inner. Hon provades på open stretch, men det var svårt att avancera när de andra körde 1.12. Hon var femma på 1.16.0v/2140m. Vi kommer kolla upp henne innan nästa start som kan bli på Åmål 13 maj.

Miss Åslanda 😄

Miss Åslanda hade spår 12 och med två strykningar hade hon ingen framför sig i starten. Kusken väntade på innerplan för att hålla henne lugn. Planen var att köra ut efter dom andra, för att inta hetsa upp henne. Hästarna var för sena upp till bilen och när åslanda kom ut i banan och skulle i kapp hann hon inte det. Fel upplägg av kusken att lita på dom andra. Åslanda blev utan pengar på 1.12.9a/1640m, som var fantastiskt bra efter allt strul. Nästa start var tänkt på Årjäng, men det blir svårt att komma med. 12 juni har hon ett lopp på Biri.