Färjestad – söndag 22 februari

Stardust Eve 👍

Stardust Eve hamnade i fjärde invändigt. Hon provade en attack på upploppet, men hon fattade inte att hon skulle springa förbi. Hon kändes mycket bra i travet och kommer gå fram med loppet i kroppen. Hon var sexa på 1.17.7v/2140m. Nästa start blir troligen på Örebro 2 april.

Miss Åslanda 😊

Miss Åslanda var nära att slinka ner i tredje ytter, men var tiondelen för sent ute. Hon backades sist och var sedan aldrig med i loppet. De vann på 1.10.7a/1640m och det var bara att glömma det loppet. Åslanda kändes okej och nästa lopp kan bli på Axevalla 7 april.

Trytobe 😊

Trytobe satsade vi för mycket med barfota fram, inget i öronen och utan check. Det slutade med galopp och dagen var förstörd. Hon kändes bra annars och vi hoppas hon kommer med på Färjestad 30 mars.