Färjestad – fredag 1 november

Trytobe 😊

Trytobe var fram invändigt mot näst sista sväng när hon började bryta inåt. Kusken korrigerade med innerstången och Trytobe surnade till och galopperade. Hon är van att gå med jänkarvagn och sidostropp, och därför var det orsaken till galoppen.

Silling Tösa 😊

Silling Tösa testades barfota fram på grund av att hon har platsproblem. Hon öppnade bra men blev ivrig in i första sväng och då blev det galopp. Sedan blev hon stressad och det blev två galoppar till. Hon kommer starta på bygdetravet nästa lördag för att få mer rutin.

Grand Maxim joggar av efter loppet👍👏

Grand Maxim öppnade snabbt från sitt trånga femtespår. Han fick rygg på ledaren och hängde med bra som trea på 1.19.1v/2140m. Nästa start blir redan på torsdag på Örebro.

Job American spurtade in till en flott seger i sitt livs andra start. Tränare Freddy Johansson har inte haft starthäst på 17 år och nu var det dags för seger redan i andra starten! 🙂 Job vann på 1.19.1v/2140m.