Motion och Färjestad – måndag 7 oktober

Motionsturer i skogen

Monbaleno o Judys Sunrise joggar i skogen 😁

Text Copycat, Charter Party, Sharp Looking, Judys Sunrise och Monbaleno fick jogga på.

Färjestad

Stardust Eve 👍

Stardust Eve öppnade bra från ett trångt femtespår. Hon hängde med i rygg på den senare vinnaren, men var tvungen att släppa lite på slutet när farten var 1.12. Hon var fyra på 1.19.5v/2140m och får godkänt. Nästa start blir redan på måndag, på Färjestad.

Miss Åslanda 😊

Miss Åslanda fick ett fint lopp i andra ytter och väntade med slutspurten till upploppet. Hon spurtade in till andrapriset och visar att formen är stigande. Sluttiden blev 1.14.9v/2180m och nästa start kan bli på Färjestad den 26 oktober.

Lucas var pigg efter värmningen 😊

Pastor Lucas var med om två omstarter bak startbilen och la mycket kraft i båda. I den giltiga öppnade han på nytt snabbt och kröp ner i rygg ledaren. Första 500 gick 1.11. Han blev fast bakom trötta hästar och gick i mål som fyra på 1.16.5a/2140m. Nästa start för honom blir på Bjerke 23 oktober.

Simen Solkatt☀️🐱