Årjäng – söndag 6 oktober

Silling Tösa 👍

Silling Tösa kvalade in på 1.39.5/2140m. Hon fungerade bra i travet, men hade en liten galopp 600 kvar. Vi kommer trimma henne i backen framöver för att få upp styrkan. 9 november kommer hon gå ett bygdetrav på Årjäng.

Chip Line kom bra iväg från start och hamnade i fjärde ytter. Han hade inte kraft att sätta in i slutspurten och blev första utan pengar på 1.15.9v/2680m. Han hängde kraftigt på vänster töm och vi kommer skicka in ett blodprov på honom. Han hade hög puls efter loppet.

Trytobe 😊

Trytobe kom aldrig riktigt in i loppet. Hon gick 1.16,0/2660m, men fick inga pengar. Hon gick med ”fel balans” på ena bakhoven och troligen tappade hon några meter på det.

Monfalcone sträcker ut i bakvarv👍

Monfalcone gick ett banjobb på underkant 1.16/2000m. Han gick med träningsbalans och långsulky och joggade på i sin egen fart. Han var mycket spänstig och fin. Han startar på Färjestad 14 oktober.