Årjäng – måndag 2 september

Trytobe laddar💪

Trytobe fick ett bra lopp invändigt och höll farten bra över lång distans. Hon var femma på 1.16.0a/2640m. Nästa start blir på Årjäng 13 september.

Grand Maxim ☺️

Grand Maxim kändes rappare och finare i dag. Han var på väg fram med stor fart på första långsidan när det blev tvärstopp framför. Kusken hade inget annat val än att slänga honom in på innerplan och då felade han. Han blev diskad och dagen var förstörd. Nästa start blir på Årjäng 13 september.

Text Copycat 😊

Text Copycat började sist från sitt bakspår och hade lite svårt att hänga med i öppning och avslutning. Han har inte rätta farten i kroppen än och får vara nöjd med ett sjättepris på 1.18.6v/2140m. Han får chansen igen på Färjestad måndag och då kanske vi testar rycktussar.

Bra dag annars när Macho Look hade en av sina bra dagar och var överlägsen i snabbloppet! 🙂

Melvinna går bra lopp varje gång och i dag hade hon turen på sin sida när ledaren felade strax före mål. Melvinna tog sitt livs första seger på nya rekordet 1.30.8v/2140m! 🙂