Träning och Momarken – tisdag 11 juni

Motionstur i skogen med Chip line, Fighting Joe och Judys Sunrise som alla hade tagit loppen på ett bra sätt.

Intervaller 3×1200 meter i 1.40-1.45-fart.
Monbaleno kändes stark, men kom inte med i det tänkta loppet på Årjäng 14 juni. Nu siktar vi på lunchtrav på Bjerke 24 juni.
Miss Åslanda var lite pigg och var tvungen att köras i rygg bitvis.

Momarken

Vimse Gutten öppnade bra från start och kom ner i tredje inner. Han var fint med i ryggar och travet flöt perfekt. I näst sista sväng blev han livrädd för kusken bredvid när den jagade på sin häst. Han galopperade och blev diskad. Synd, för han kändes mycket fin för dagen. Nu blir det troligen kvallopp 21 juni på Årjäng som nästa start.

Rapida

Merles Rapida fick ett lopp i fjärde ytter och gick med i ryggar på sista långsidan. Hon blev lite störd mitt i sista sväng, men kom bra tillbaks på upploppet. Hon kämpade sig til andraplatsen på 1.16.1a/2140m. Det var sista starten i våran träning, hon kommer gå i träning på Axevalla.