Romme och veterinär – onsdag 5 juni

Romme lunchtrav

Vimsegutten ?

Vimse Gutten fick ett bra lopp i tredje invändigt och första varvet gick på 1.26. När han passerade måltornet efter ett varv stoppade han upp och tappade all fart. Det blev en kollision bakom honom och loppet blev avblåst. Loppet gick som lopp 11 och då felade Vimsegutten från start, och sedan två gånger till.

Fighting joggar ner efter loppet??

Fighting Joe hamnande i fjärde ytter från spår två. Han gick med i rygg på favoriten varvet från mål. Han var lite trög på sista långsidan, men kom tillbaka och var fyra i mål på tiden 1.15.0a/2640m. Nästa start kan bli på Färjestad 17 juni.

Seger ✌ Judy?

Judy får lite belöning efter sin finfina insats ???

Judys Sunrise räddade dagen och vann sitt race på fina tiden 1.13.6v/1640m. Hon fick ett bra lopp i tredje invändigt och kom ut perfekt i sista sväng. Hon väntade med attacken till 200 kvar och spurtade in till seger. Nästa start för Judy blir på Årjäng 14 eller Färjestad 17 juni.

Veterinär
Monfalcone behandlades och han blir struken till Bjerke på lördag.
Watchdog blev kollad i halsen och han var röd och slemmig. Han står på medicin.