Träning och Åby – torsdag 2 maj

Sharp Looking och Charter Party kördes på den lilla banan i dag, och då fick de springa på på rakorna.
Sharp looking som vanligt fin när det går lätt, men han är inte stark nog i backarna.
Charter Party var riktigt mjuk och fin i dag, och det är bra fart i honom.

Miss Åslanda ?

Sunny Day och Miss Åslanda gick bara lugnt i skogen.

Åby

Watchdog ute och värmer ?

Watchdog tog några galoppsteg i början och sedan provade kusken framåt tidigt. Han blev utsvarad varvet från mål och det det blev tredjespår för honom sista 1500. 700 meter från mål krokade han hjul med en konkurrent och tappade farten på nytt. 500 kvar provade han på nytt framåt, men blev så klart trött till slut. Han blev utan pengar på 1.18.2v/2140m. Nästa start kan bli på Bjerke 20 maj.

Rapida laddar ?

Rapida o Tom ?

Merles Rapida kom först ned i andraspår, men sedan valde kusken fjärde invändigt. När alla hade kört klart blev det dock sjätte invändigt. Det blev hästar i vägen och i sista sväng var Merles Rapida sist. Hon spurtade bra, men hann inte fram till pengar. Tiden blev fina 1.14.0a/2140m och hon visade att formen är mycket fin. Nästa start blir på Åmål 13 maj.