Årjäng – söndag 14 april

Merles Song kom bra iväg från start och hamnade till slut i fjärde invändigt. Han fick mycket stänk på sig och ville inte ta i riktigt. Han kom på lite bättre tankar på upploppet och visade lite framgång som femma på 1.20.3v/2140m. Nästa start kan bli på Färjestad 6 maj och han kommer gå minst ett provlopp innan dess.

Chip Line ☺️

Chip Line hade det lite svårt med travet in i svängen och när han blev lite för pigg kom galoppen. Han blev diskad och dagen var förstörd. Nästa start blir på Årjäng 23 april.

Trytobe o Rebecca ?

Stine O Malin sprang allt de kunde för att få vara med i segerintervjun när Trytobe vann ??

Nöjda små ägare till Try ❣️

Dagens opptur kom med Trytobe perfekt körd av Rebecca! Tempot var snabba 1.12,3 första varvet och då var Trytobe i fjärde ytter. 700 kvar sattes attacken in och hon sköt till direkt. De tog det lugnt runt svängen och på upploppet stack hon undan med flera längder. Vinnartiden blev fantastiska 1.13,3a/2140m. Nästa start kan bli på Åby 27 april i ett stolopp på V75.

Stine o Jack ? ❤️

Stine var femma med sin Jack Sparrow. Han travade lite sämre i dag när hovslagarn hade ryckt skorna bak. ?