Träning och Momarken – torsdag 27 december

Fighting Joe joggades på vägen. Han kändes mjuk och fin inför loppet på nyårsdagen.
Miss Åslanda kördes lugnt i skogen och mjukades upp etter segerloppet på Drammen.

V75 Momarken

Stine o Jack var först ut ikväll på Momarken och fixade en fin femteplats 👍👍😁
Mycket bra jobbat 💪💪

Stine o Jack i defileringsvolten ☺️

Stine o Rapida😄

Merles Rapida smög med invändigt och provades i en attack sista 500. Hon höll farten, men kunde inte avancera nog för att få pengar. Hon fungerade bra och får ändå godkänt. Hon behövde loppet och kommer nog vara förbättrad till den 7 januari på Färjestad.

Monfalcone 👌 👌

Monfalcone var favorit i sitt lopp, men han hamnade som väntat långt bak från bakspår. Han väntade med attacken till 900 kvar. Hästen framför blev trött i sista sväng och då blev det för långt fram. Han gick som vanligt bra och blev trea på 1.14.6a/2140m. Han kommer kollas upp och är allt okej startar han på Jarlsberg 12 januari.