Momarken – söndag 4 november

DSC_2759
Merles Rapida o Stine. 😊

MOV_2766_000000
Merles efter sin finfina andraplats. 💪👌💫

Merles Rapida fick ett lopp bak i fältet från sitt bakspår. Hon hade trafikproblem på sista långsidan och kom inte loss förrän på upploppet. Hon spurtade mycket bra och var nära att vinna. 2a i första starten för oss var ändå mycket positivt och det blir en spännande fortsättning. Nästa start blir troligen på Färjestad 18 november.

Trytobe kördes passivt som vanligt och låg som fyra på innerspår. Hon kom sig ut på upploppet och spurtade mycket bra. Hon var 3a på 1.16 och visade att formen håller i sig. Nästa start blir redan på söndag på Momarken.

DSC_2623
Merles Song, Rapidas lillebror. 😊

Merles Song var med mest för att lära, och då var det okej med ett femtepris på 1.21.8v/2140m. Han sprang och trögade sig i loppet, men vi hoppas han är rappare i nästa start. Den kan bli på Bjerke 14 november.