Träning och Örebro – fredag 2 november

Intervaller

DSC_2709
Katten är på G! 🌟

Text Copycat och Merles Song gick 3×600 meter på järnvägen.
Katten var pigg, och han vill springa.
Merles Song provdes med rycktussar och det tacklade han bra. Men som det känns kommer vi köra han utan tussar som vanligt. Han debuterar ju på Momarken på söndag, och då hoppas vi han piggnar till mer än han gör i träning.

DSC_2759
Rapida o Stine 😊

Merles Rapida och Chip Line gick även dom 3×600 meter på järnvägen.
Merles Rapida var pigg och kändes bra i lite snabbare tempo.
Chip Line fick ett lite tuffare pass än vanligt, och det kan komma till nytta på måndag. Han kändes mycket fin i alle tre intervallerna.

Monbaleno gick en lugn skogstur.

Örebro

Monfalcone kördes till spets ut av första sväng och tempot var inte alls högt. Han fick bestämma till 500 kvar, men när han skulle öka farten kunde han inte växla tempo. Han kändes fin före och i loppet. Även efter var han normal i puls. Enda förklaringen är att han har stått över jobb efter senaste loppet på grund av behandling. Han var första utan pengar på 1.15.2v/2660m. Nästa start blir på Färjestad 18 november.