Färjestad – lördag 27 oktober

DSC_2713

DSC_2711

Malin är noga med allt när det gäller favoriten Trytobe.??

Trytobe fick en bra start från springspår på tillägg. Men det blev ändå bara femte par invändigt. Hon kom sig ut ett spår, men blev ändå fast i sista sväng.
Hon backades ut in på upploppet och spurtade förbi många på slutet som trea på 1.16,1v/2160m. Nästa start kan bli på Mysen 4 november.

Monbaleno kom fint ned i rygg ledaren och kunde ligga där till 600 kvar.
Då kom han sig ut i andraspår mellan hästar och såg farlig ut. Men in i sista sväng touchade han i fotstegen på sulkyn och felade bort sig. Mycket surt då hästen kändes stark i det läget. Det var första loppet han gick med den nya jänkarvagnen och vi hade ställt in den på högsta storlek. Ändå har han så stort baksteg att han inte får plats. Han har ett mycket passande lopp på Färjestad den 9 november och då går vi tillbaka till den vanliga vagnen.

Fighting Joe kom fint fram i tredje ytter och provades i tredjespår 800 kvar. Direkt blev det tomt i tanken och han ville inte springa framåt.
Kusken framför hörde ljud i halsen på honom och han hade hög puls länge efter. Han står redan på medicin och vi kollar upp honom före vi anmäler igen.