Träning och Åby – onsdag 24 oktober

DSC_2708
Text Copycat 😊

Text Copycat och Sunny Day gick 4×600 meter i 1.40-fart.
Copycat kändes fin och han tycker om att träna.
Sunny Day är i kraftigt växt och hon tycker det är jobbigt. Hon snubblar och vill inte ta i som hon kan. Vi kommer stå över premieloppet på lördag och träna på i hennes takt utan att pressa henne.

Montalcino testades i dag med tåvikter, men det blev inte så bra resultat. Han känns lite sliten och ospänstig. Han har gått flera banjobb och har inte svarat som han borde. Vi kommer ta bort även honom på lördag i premieloppet. Sedan kommer vi röntga honom för att kolla att han inte har några dolda fel.

DSC_2697
Chip Line in action 👍

Åby
Chip Line fick en bra start och fick sedan andra utvändigt. Han var lite trög i det höga tempot som var, men provades i en attack i sista sväng. Han avancerade okej och höll farten bra in i mål som fyra på 1.13.8v/2140m. Vi safeade och körde med vanlig sulk och det känns som han är rappare med jänkarvagn. Nästa start blir troligen på Färjestad 5 november och då testar vi jänkarvagn igen.