Åmål – söndag 14 oktober

DSC_2623
Merles Song är en häst som inte är bekymrad för nått och är lugnet själv. ?

DSC_2626
Merles Song på väg ut till defilering. ?

Idag hade vi med Merles Song till Åmål för att gå kvallopp. Han var lite piggare i dag på ny bana och var klart godkänd på tiden 1.24.1v/2140m. Han hängde på bra i början, i rygg på de två snabbaste i loppet. Sedan fick han en häst bredvid och då började han ta i lite igen. Men i sista sväng blev han ensam och då slutade han springa. Han har mycket mer att lära, men han känns som en bra häst när han tar i. Nu kommer vi köra ett par provlopp och hoppas han kan krypa under 1.20-strecket om inte så länge.

Troll Tundra gjorde ett bra lopp som trea på 1.30,0. Hon travade bra, men var lite slö periodvis. Hon behöver nog ett par lopp i kroppen.

Mophisto smög med invändigt och var femma efter en godkänd avslutning.