Träning och Jarlsberg – fredag 12 oktober

Intervaller
Chip Line och Fighting Joe gick i backen i dag.
Chip Line gick fyra gånger och kändes fin. Han bråkade en del med bettet och blev lite öm i munnen. Men det borde gå över efter några dar.
Fighting gick 3 gånger och kändes lika fin som vanligt.

Monbaleno gick bara en lugn skogstur. Han kändes mjuk och fin inför måndagens lopp.

DSC_2612
Boxing Day värmer. ☺️

Jarlsberg

Boxing Day värmde okej, i lugna farter. Men när loppet var i gång kändes det direkt att något inte stämde. Han hade stora problem i kurvorna och tappade fart. Han kämpade sig genom loppet,och var sexa på 1.18.7a/2140m. Ändå en stor besvikelse när han var genomgådd av veterinären efter senaste loppet. Vi kommer kolla upp honom på nytt och ge honom extra tid att bli 100 procent.

Trytobe öppnade bra och hamnade till slut i tredje inner. Hon tog en paus på sista långsidan och sedan startade hon upp igen på upploppet. Hon var femma på 1.14.7a 2140m och hon gjorde ett bra lopp mot ett starkt motstånd. Nästa start för henne blir på Örebro 20 oktober eller Färjestad 26 oktober.