Träning – onsdag 10 oktober

Banjobb
Montalcino och Sunny Day värmdes i fyra bakvarv. Sedan körde vi 3×1000 meter i rätvarv med fokus på att få Montalcino att börja i trav. Det gick bra och han visade fina takter i jobbet. Mestadels gick det i 1.40-fart. Men på det bästa speedade han i 1.30-fart. Sunny Day snubblade lite bakom och hon var bäst när hon gick först. Vi kommer ändra lite på båda hästar och köra nytt banjobb nästa vecka.

DSC_2474
Boxing Day. ?

Boxing Day var med till banan i dag för att testas med jänkarvagn. Han kördes några lugna varv och det kändes bra. Men när han gick max i svängarna nuddade han i fotstegen. Vi kommer köra i den vanliga vagnen på fredag. Hästen känns mycket fin och det är dumt att chansa.

Trytobe gick två korta intervaller för att få upp flåset till Jarlsbergsloppet på fredag.

Merles Song gick fem korta intervaller. Han var okej och ska kvala på söndag. Han behöver få spring i lag med hästar och det blir spännande och se var han står.