Årjäng – söndag 16 september

DSC_2481
Fighting Joe ?

Fighting Joe hade ett bra lopp i dag och fick en bra resa i rygg på den senare vinnaren Darco. Fighting gick barfota runt om i dag och han slog ett par galoppsteg i starten. Sedan kändes han fin, men tappade lite mark när hästen utanför krängde ner på honom. I sista sväng hade han fritt och närmade sig då ledaren. Tyvärr slog han ihop och galopperade bort sig och blev diskad. Troligen var det fel att köra barfota bak när det började regna. Han hade lite hög puls efter och han hostade ett par gånger. Han står redan på medicin och vi siktar på start 28e på Åmål. Han har dåligt med poäng och kommer han inte med har han lopp på Mysen 2 oktober.

DSC_2477
Pastor Lucas ?

Pastor Lucas var med upp på banan i dag och gick ett lätt snabbjobb. Han gick 2000 meter i 1.30 fart och var rätt så lat när han gick ensam. Han var lite stel i början och vi kommer behandla honom för det. Han kommer gå provlopp när han känns smidigare.