Årjäng och intervaller – fredag 7 september

Årjäng

Trytobe öppnade mycket bra och var med i en 09-öppning! Det blev rygg ledaren till slut och hon såg ut till att gå mot ett tredjepris. Det ebbade ut lite sista hundra, men insatsen var ändå mycket bra. Hon var femma på 1.14.0a/2140m. Nästa lopp kan bli ett stolopp på Unionstravet 22 september.

DSC_2365
Miss Åslanda. ?

Miss Åslanda togs lugnt från start och försökte komma ner i andraspåret. Det blev till slut fjäde ytter och hon blev väldigt pigg i det låga tempot. Hon chansade mellan hästar på sista långsidan och hade några längder fram till täten ut på upploppet. Hon spurtade bra till ett femtepris på fina 1.13.7a/2140m. Nästa lopp blir på Bjerke 19 september.

Intervaller

Montalcino gick 5×600 meter i 1.45-1.50-fart. Han travade bra men det gick rätt så tungt. Rakbanan var nyharvad.

Monbaleno gick 6×300 meter. Han fick sträcka ut rejält och kändes fin. Han startar på Färjestad på lördag.