Provlopp – onsdag 5 september

DSC_2379
Text Copycat under provloppet. ?

Text Copycat genomförde sitt provlopp på 1.30. Han springer och vrider sig i vagnen och troligen är det hingstfasoner. Vi kommer kastrera honom i det närmaste och sedan förbereda honom till tidig 3-årsstart.

DSC_2377
Pastor Lucas. ?

Pastor Lucas gick 1.25 i sitt lopp. Han tog över ledningen, men han väntade på de andra och det gick sakta. Han gick sedan i rygg ledaren och första varvet gick på 1.27. Sedan avslutade han sista tusen på 1.22, men han var lite entömd. Vi kommer kolla upp honom före nästa provlopp. Han är väldigt stor och ofärdig, men det känns som han blir en bra häst när han blir färdig.

DSC_2383
Merles Song. ?

Merles Song gick 1.30 i sitt provlopp. Han avslutade på 1.27 och han visade piggare uppträdande än tidigare. Han kommer gå nytt provlopp om två veckor.