Intervaller och Färjestad – måndag 3 september

Intervaller
5×300 meter.
Pastor Lucas, Merles Song och Text Copycat fick sitt sista jobb inför provloppet på onsdag.

Montalcino gick motion.

Färjestad

DSC_2342 monbaleno boxing day
Monbaleno o Boxing Day mumsar i sig morgonhöet. ?

Monbaleno genomförde sitt kvallopp på 1.19.0. Han startar redan på måndag på Färjestad igen.

DSC_2339 fighting joe
Fighting Joe. ?

Fighting Joe kom fint ned i position från start och det blev till slut tredje inner. Han hade mycket krafter kvar, men luckan kom aldrig. Kusken provade tråckla till sig en finalplats invändigt och det slutade i att han blev diskad för att ha kört utanför bangränsen. Klantigt av kusken, men det hade ingen betydning av resultatet. Nu satsar vi på Årjäng 16 september och då hoppas vi att vi får utdelning på hans fina form.