Träning och Örebro – fredag 3 augusti

Montalcino joggades i skogen och i lössand för att bättra på styrkan.

Intervaller 5×600 meter i 1.40-fart.
Grand Maxim travade bra och har ett enormt driv i steget.
Trytobe var lite överladdad, men kändes fin i jobbet.
Kadabra Dream mjuk och fin, och känns bra inför premieloppet på tisdag.

Örebro

Judys Sunrise kördes invändigt och hittade loss i andraspåret 600 kvar. Hon avslutade bra som sjua på 1.16.2v/2160m bakom hästar. Hon kändes bra och hade gått av ett vilsamt lopp. Nästa start kan bli på Momarken 19 augusti i ett damlopp.

DSC_1753 3 aug fighting joe
Fighting Joe. ?

Fighting Joe fick tredje utvändigt efter startrusningen. Farten var mycket låg den andra femhundringen och han hade svårt att få upp farten när de skruvade upp farten. Han kämpade in i mål och blev femma på 1.15.8a/2140m. Kusken tyckte han var lite väl loj och vi kommer kolla upp honom till nästa start.