Intervaller och Arvika – fredag 6 juli

Intervaller
Miss Åslanda gick 4x600m i backen. Hon var pigg och det känns som hon har gått fram med senaste loppet. Vi hoppas hon kommer med på V75, och då blir det barfota fram och norskgas på.
Trytobe fick någon form av uttorkning i början på veckan och har varit slö. Hon känns bättre n, och var i dag iväg på en lugn motionstur.

Arvika

DSC_1898
Monbaleno värmer upp. ?

DSC_1902
Monbaleno står och laddar inför start tillsammans med skötaren Marie. ?

Monbaleno öppnade snabbt, men kröp ned i rygg i första sväng. Han hängde bra med i det höga tempot och fick luckan i sista sväng. Han klarade andraplatsen och visade att insatsen senast var en tillfällighet. Sluttiden blev runt 1.16 och nästa start kan blir redan på fredag i Årjäng.

FB_IMG_1530952466620
Här passerar Judys Sunrise målgången som segrare. ??????

DSC_1908
Stine var jättenöjd efter loppet med Judy. ?

Judys Sunrise öppnade bra och klarade ledningen i första sväng. Hon fick bestämma i lugnt tempo, 1.19.6 första varvet. Farten skruvades upp på sista långsidan och det blev svårt för hästarna bakifrån att hämta något. Segern blev säker på tiden 1.17.6v/2100m. Mycket rolig seger för alla damer som har gått med i hästen. Nu kan det bli start på V75. Hon är anmäld till nästa lördag på Årjäng och vi hoppas hon kommer med.