Lunchtrav Årjäng – fredag 1 juni

DSC_1444 monfalcone
Monfalcone. ?

Monfalcone fixade en imponerade seger i dag på fina 1.12.8v/2140m. Han gick barfota runt om och därför kom han i väg dåligt från start. Det blev tredje ytter och han väntade med attacken till 700 kvar. Då flög han fram i 1.10-fart och kopplade lätt greppet. Nästa start kan bli på Solvalla 26 juni.

DSC_1613 chip line
DSC_1623 chip line
Chip Line.
 ?

Chip Line har varit tung att få i gång i år. I dag lossnade det och han sprintade in till ett fint tredje pris på 1.12.1a. Nästa start för honom kan bli på Färjestad 11 juni.

FB_IMG_1527665493158 miss åslanda
Miss Åslanda. ?

Miss Åslanda hamnade i tredje inner efter startrusningen. Ledarhästen tog upp kraftigt och då avancerade andra hästen Raise Broline till spets. Miss Åslanda skickades fram direkt i hopp om att få överta ledningen. Den taktiken lyckades inte och kusken får ta på sig den lite klena fjärdeplatsen i dag. Vi kommer kolla upp henne inför nästa lopp.