Årjäng – söndag 20 maj

DSC_1511 bahamas gold
Bahamas Gold tillsammans med Stine o hennes coola katt Simen. ?

Bahamas Gold kvalade in på tiden 1.21.1v/2140m. Hon var fin i volten och tog hand om ledningen. Första varvet gick på 1.22 och sedan avslutade hon sista varvet på 1.18.5. Nu ska hon kollas upp och sedan blir det troligen start under juni.

DSC_1526 boxing day
Boxing Day. Här tillsammans med Stine & Malin. ?

Boxing Day startade lugnt från sitt 12e-spår. Han fick aldrig travet att stämma och det kan ha berott på att han gick med en sidostropp som störde honom. Han fick inte plats och blev utanför pengar på 1.20. Nu blir det veterinärkontroll innan nästa start.

IMG_20180317_172635_192 miss point
Miss Point, som även njöt av solen i vintras. ?

Miss Point öppnade bra och fick rygg ledaren, och sedan tredje inner. Hon hade tur när hästar framför sig felade i sista sväng och hon spurtade in till ett tredjepris på 1.17.9v.

DSC_1515 trytobe
Trytobe och miniskötaren Malin. ☺️

Trytobe smög med invändigt och och hade krafter att spurta på upploppet. Hon klarade fjärdeplatsen på fina 1.14.3a och håller mycket fin form. Nästa start kan bli på Färjestad 4 juni.

DSC_1444 monfalcone
Monfalcone. ?

Monfalcone var bäst i dag med en andraplats på 1.12.9a! Han började invändigt och kom sedan ut i fjärde ytter. Han attackerade på sista långsidan och fick gå hela vägen utan ryggar. Mycket stark insats och i nästa start kommer vi prova honom barfota runt om.