Bjerke och Färjestad – måndag 7 maj

Lunchtrav Bjerke

DSC_1339

Chip Line hade ett fint lopp på pappret, men han måtte backa från start och hamnade i fjärde ytter. Han attackerade i ryggar 900 kvar. I sista sväng var han på väg ut i fjärde spår och då galopperade han tyvärr. Han känns lite för tung i kroppen och behöver speedas upp lite mer. Han startar på Färjestad på måndag och vi kommer ge honom några intervaller på rakbana på lördag.

Miss Point fick ett okej lopp i tredje ytter, men hon har svårt att takta om i slutstriden. Hon var första utan pengar på 1.17.0a/2140m men det känns som att hon har mer inne. Nästa lopp blir på Årjäng 20 maj och då kommer vi ändra lite mer på utrustningen. Hon suger in luft bak och då gör det ont i slutet av loppet.

Färjestad

Macho Look fick ett fint lopp i andra utvändigt i rygg på den senare vinnaren. Han kunde inte ta sig förbi denna men fixade andraplatsen galant på 1.13.0a/2140m.