Provlopp – onsdag 2 maj

Bahamas Gold var fin i voltningen, men hon felade efter hundra meter. Hon kom i kapp fältet och avslutade sista varvet på 1.22 och i mål på 1.25. Vi kommer kolla upp henne före vi kör några fler provlopp. Hon kommer inte gå kvallopp på söndag.

Merles Song var med för att springa lite i lag med häst. Han gick 1.31 i sitt provlopp, men han var lat som vanligt. Han travar perfekt och visar upp ett starkt psyke annars. Han kommer kastreras imorgon.

DSC_1325

DSC_1326

Boxing Day joggar av efter provloppet.

Boxing Day var lite ”högt uppe” in i första sväng, men kördes ändå till ledning. Där framme blev han lite lat, men han ökade farten när hästarna kom. Han fick sträcka ut lite sista 200 och kom i mål på 1.22. Sista varvet gick efter 1.20.5. Boxing gick barfota runt om med tunga boots fram. Han kommer gå provlopp nästa onsdag med för att bättra på rutinen.