Årjäng lunchtrav – torsdag 26 april

DSC_1271
Fighting Joe var trea i sin årsdebut på fina 1.14.9v/2180m. Det var mer än godkänt efter att han fick problem med halsen före den planerade årsdebuten. Han hade inte gått några snabbare farter och han bör gå fram med detta loppet i kroppen. Nästa lopp kan bli på Åmål 11 maj.

DSC_1275
Judys Sunrise kördes invändigt, och hon smög med till ett sjättepris på fina rekordet 1.13.2a/1640m. Nästa start för henne blir på Åmål redan på tisdag.

Miss Åslanda började invändigt, men kom perfekt ut i andraspår på sista långsidan. Tyvärr tröttnade hästen framför och då tappade hon mark i sista sväng. Hon spurtade bra på upploppet, men då var det för sent. Hon var första häst utanför pengar på 1.14.4a/2140m. Nästa start kan bli på Momarken 8 maj.

DSC_1287
Text Copycat med sitt nya ägargäng, nöjda efter dagens avklarade premielopp. 👌👍

Text Copycat klarade sitt premielopp galant på tiden 1.31.3. Sista varvet gick efter 1.27.5 och han visar upp en härlig inställning när han är på bana.

DSC_1264
Text Copycat på stallgången.