Träning och Momarken – tisdag 28 november

Miss Åslanda gick fyra intervaller i backen idag. Det är enda platsen som det går att köra lite snabbare för dagen. Hon kändes mycket fin och allt känns perfekt inför loppet på fredag.

Road To Heaven kändes lite bättre i dag i en längre joggingtur. Vi hoppas han kan vara startklar inom det närmaste.

Momarken

Monbaleno togs försiktigt från start och hamnade till slut i femte invändigt. Han kändes riktigt fin i loppet, med nya balansen barfota fram, och slutade femma på 1.19.2a/2140m. Han blev trött till slut på den tungsprungna banan. Han har nog haft det lite för lugnt i träning med på grund av dåliga träningsmöjligheter. Nästa lopp kan bli på Åby 14 november, om allt känns bra med hästen.

Judys Sunrise fick ett perfekt lopp i andra ytter, och hon tackade för det med att spurta in till andra raka segern. Sluttiden blev 1.17.9a/1640m på en tungsprungen bana. Hon har verkligen svarat bra på det nya huvudlaget som gör att hon får mer luft. Nästa lopp för henne blir troligen på Biri 8 eller Åby 9 december.