Färjestad – måndag 27 november

Miss Point öppnade bra från springspåret, men fick ändå ta till tacka med fjärde invändigt. Hon kunde inte riktigt hänga med i den snabba avslutningen och blev femma på 1.19.2v/1640m. Nu kommer vi träna på med henne och siktar på start till våren.

Macho Look fick ett fint lopp i andra ytter. 600 kvar felade hästen framför och han fick då fritt fram. Han höll farten till ett fjärdepris.

Chip Line fick en bra start, men hamnade utan rygg. Han blev avlöst efter ett varv och kom sedan ned i rygg ledaren varvet från mål. Han höll farten okej som fyra på 1.16.8v/2660m.

Enya Boko kom ned i tredje inner. Hon kändes mycket fin, men hade inte rätta turen i slutet av loppet och var första utan pengar.

Deepak AM hamnade till slut utan rygg och fick tuffa på i dödens. Det gjorde han mycket bra och var trea på ett mycket bra sätt.

Fighting Joe trampade i väg felfritt, men hamnade sist. Han avancerade på sista långsidan och kämpade på helt in i mål. Han var tvåa, knappt slagen på 1.16.8/2180m. Mycket bra insats efter lite vila och inga tempojobb. Nästa start blir på Färjestad 4 december.