Bjerke, Färjestad och veterinär – måndag 13 november

judys sunrise o rebecca

Bjerke lunchtrav

Enjoy G.D hamnade i dödens och hon tröttnade rejält med den löpningen. Hon stannade upp rejält på sista långsidan och vi kommer kolla upp henne innan nästa start.

Färjestad

Dagens överraskning stod Judys Sunrise och Rebecca för! 🙂 De vann tillsammans och gav 65 gånger pengarna. Rebecca körde körde ett perfekt lopp i ryggar och på upploppet hade Judys Sunrise lust och kraft att spurta in till seger på 1.15.1a/2140m. Hon svarade mycket bra på ändring av huvudlaget som gav henne mer anledning att få fria luftvägar. Nu hoppas vi på lika bra insats i nästa lopp som kan bli på Jarlsberg 1 december.

Veterinär

Miss Åslanda kollades i dag. Men han hittade inga fel och nu trimmar vi för ny start på Jarlsberg 1 december.

Boxing Day kollades även han efter den svaga insatsen i debuten förra söndagen. Han var rejält öm och fylld i alla fyra knän. Han är behandlad och nu får han ta det lugnt tills han är okej. Vi kommer bruka vintern på att bygga honom upp. Och vänta med ny start till våren.