V75 Örebro – lördag 21 oktober

Med Judys Sunrise provade kusken att komma in i innerspåret efter start. Men det gick inte och hon fick trava i andraspår. Hon blev lite trött på slutet och behövde nog loppet. Vi kommer trimma på till nästa lopp som blir på Mysen 5 novemeber.

Chip Line fick ett okej lopp i fjärde ytter. Han hade det lite svårt i svängarna i dag, och det kan ha varit en miss att köra barfota bak. På sista långsidan provade han att köra vidare i andraspåret, men i sista sväng blev det tvärstopp framför. Chip Line galopperade och dagen var förstörd. Han startar troligen på Axevalla 31 oktober.

Miss Åslanda fick inte rätta farten från spår två bakom bilen och hamnade i fjärde inner. Hon provade i andra och tredjespår i sista sväng men fick inte plats nog att komma fram. Hon kändes mycket fin och formen känns mycket bra. Tyvärr blev det inga pengar i dag på 1.15.5a/2140m.

Monfalcone öppnade okej och fick sedan tredje ytter. Han attackerade utan rygg 600 kvar och drog fram de bästa motståndarna genom slutkurvan. Han höll farten bra som fyra på 1.13.2a/2140m.