Träning och Färjestad – fredag 20 oktober

Judys Sunrise fick en joggingtur på morgonen. Hon har varit lite tjock i bakbenen, hon behövdes mjuka upp lite. Efter en halvtimmes jogging, blev hon mjuk och fin.

Fighting Joe gick fyra intervaller i backen. Han var pigg, men kändes ändå bra . han startar på Färjestad , lördag.

Färjestad

Elmas Rose stack till spets och fick dirigera i 1.19-fart första varvet. Sedan ökade hon farten på sista långsidan och på upploppet hade hon full kontroll. Det blev en förtjänad seger på 1.16.3v/2140m.

Road To Heaven kom bra till från spår tretton och fick tredje inner. Det var ett stenhårt tempo med 1.13 första varvet. Road to Heaven hade inga problem att hänga med på det, men i sista sväng hade han ingen plats att komma ut. Han hittade en lucka invändigt och spurtade in till ett fjärdepris. Ett mycket starkt lopp av hästen, och han starter på nytt kommande lördag på Färjestad.

Laza Magic felade från start och tappade mycket mark. Han blev utan pengar på 1.19.4v/2140m.