Bjerke – onsdag 18 oktober

Catalon G.D. fick en bra start och kom ned i rygg på ledaren. Han hade lite problem med travet i svängarna, men ändå var det bättre än tidigare. Han tappade lite i sista sväng. Kom ändå bra tillbaks på upploppet som femma på 1.18.5v/2100m. Nästa start kan bli på Bjerke 1 november.

Enjoy G.D. fick ett bra lopp i rygg på ledaren. Hon kom ut i andra ytter 500 kvar, men kunde inte gå i närkamp med de bästa. Hon behövde nog loppet efter en halsinfektion. I mål som femma på 1.17.0a/2100m. Nästa start kan bli på Färjestad 28 oktober eller Jarlsberg 3 november.

Sofie`s Star G.D. fick ett lopp i andra ytter och satt kvar varvet kvar. I sista sväng galopperade hästen framför och störde Sofie kraftigt. Hon kom tillbaks men blev utan pengar på 1.18.5a. Nästa start kan bli på Färjestad 28 oktober.