Färjestad V65 – fredag 13 oktober

Chip Line var osäkert startande i dag. Han hade dagen före, i ren pigghet, hoppat över staketet i hagen. Han var tjock i vänster framben, men efter en provtur hemma på morgonen bestämde vi oss för att starta. Väl i loppet kom han bra i väg och kördes till spets efter 600 meter. Han var inte lika pigg som vanligt, men när huvan rycktes på slutvarvet tog han i för fullt. Han hade kontroll ut på upploppet. Hästen i rygg ledar fick fritt men Chip Line hade krafter att svara ut denna. Nästa start för blir Lördagsloppet på Örebro 21 oktober.

Trytobe smög med invändigt och hade turen att få luckan i sista sväng. Då speedade hon till enormt och stack undan till lätt seger med fem längder. Vinnartiden blev 1.14.2v/1660m . Nästa lopp för Trytobe kan bli på Färjestad 20 oktober eller Jarlsberg 27 oktober.

Boxing Day kvalade in på 1.21.4v/2140m . Han fick ledningen, men blev trög utan häst bredvid. Första varvet gick på 1.23.4 med sista varvet runt 1.19. Han uppträder lite valpigt än så länge och vi kommer ge honom en månad till innan vi eventuellt provar honom i lopp.

My Louisiana klarade sitt premielopp på 1.33.2. Hon var stabil och fin, och visade fin inställning.