Årjäng – söndag 24 september

Road To Heaven hamnade i dödens efter startrusningen. Han kom ned i rygg i sista sväng och höll farten godkänt. Hästen visar framgång och verkar bra i ordning. Nästa start kan bli på Biri 6 oktober.

Catalon G.D. fick en bra start och kom i rygg på ledaren. Han fick lite problem i slutsvängen men kämpade ändå bra till ett tredjepris på 1.17.5a/2140m. Nästa start för honom kan bli på Bjerke 4 oktober.

Miss Åslanda missgynnades kraftigt av fyra omstarter. Hon satt långt bak när loppet kom i gång och kunde inte avancera i spåren. Kom i mål som femma på 1.15.4v/2160m. Nästa start för Miss Åslanda blir troligen på Bjerke 4 oktober.

Merles Song fick ett godkänt premielopp på 1.34.2v/2140m. Han gick fint i början, men skrämd till galopp när svansen fastnade i tömmarna. Sista varvet avslutade han på 1.31.5.