Tusenklubbsmatch Årjäng – lördag 20 augusti

CHIP LINE ÅRJÄNG GRAND SLAM
Fotograf: Björn Martinsson

Chip Line segrade i dag i Grand Slam 75. Han togs lugnt från start, men fick ändå andra ytter. Han väntade med attacken till 600 kvar och tog över ledningen i sista sväng. Han höll stilen bra och vann säkert på tiden 1.15.8a/2640m. Mycket rolig seger för nya ägaren efter några struliga lopp. Nästa start kan bli på Bjerke 6 september.

My Blueeyed Boy felade i första sväng och blev diskad.

Estreet Zon felade från start, men kom tillbaks och var fyra i mål. Mycket starkt lopp.

Elmas Rose fick ett bra lopp i kön, men fick lite för långt fram. Hon avslutade bra till ett fjärde pris på 1.15.4a/2140m.

Vi passar även på att gratulera Magnus Jakobsson till seger i Tom Horpestads tusenklubbsmatch. Och sedan tackar vi alla kuskar som ställde upp i kuskmatchen.
Mest imponerade Rune Wiig och chaufför Tor-Inge Skretting (Bino) som båda var i Bergen på lördag på rikstoto. Rune Wiig vann med Torben. Sedan åkte de i 5 timmar hem till Forus med två hästar. Klockan ett på natten gav de sig iväg till Årjäng och nio på morgonen trillade de in på Klinten Klevane. Efter loppen i Årjäng var det full fart hem till Forus igen!

Tack även till Lisbeth på Stallrestaurangen för mycket god mat och snygg tårta! :)