Backintervaller och Jarlsberg – måndag 26 juni

Backintervaller
4x 600m i 2.00-fart.
Eddie var pigg och hingstig när han gick i lag med andra hästar. Han känns fin i intervallerna.
Catalon G.D. trained four times up the hill today. He felt strong and did his job.
Miss Åslanda gick ett lätt jobb för henne, men kändes som vanligt fin.
Enjoy G.D. went four times upp the hill. She was okey behind the horses and has taken the last race good.
Max Vacation har gått till sig i jobben nu och är fin i varje jobb numera.

chip line jarlsberg

Jarlsberg

Chip Line årsdebuterade med seger! :) Han hade inte startat på över 7 månader och togs lugnt från start. Satt invändigt första varvet. Han styrde ut på sista långsidan, men väntade med attacken till upploppet. Det bet bra och han vann lätt med bomullen kvar. Sluttiden blev 1.14.9a/2100m, mycket starkt av hästen efter mycket problem med virus. Vi kommer sikta mot V75 nu på hemmaplan, om han kommer med. Annars blir det lärlingslopp 14 juni, också det på hemmplan.

Judys Sunrise satsade från start när storfavoriten galopperade. Det blev fel efter att hon hamnade i dödens. Hon kämpade bra till 300 kvar då hon blev trött. Hon kom i mål på 1.14.6a/1600m. Vi kommer kolla upp henne före nästa lopp.