Träningsonsdag – 21 juni

Fighting Joe gick 2×1200 meter i 1.45-fart och sista intervallen i 1.35. Han kändes lika fin som vanligt, helt till han trampade på en sten i slutet av jobbet. Han hoppade till et par gånger på väg hem och hade ont. Det kan bli hovböld och vi kommer kolla upp honom noga de närmaste dagarna. Han var mycket öm i hoven nästa dag och vi stod över Åmålsloppet som var planerat. Vi hoppas det släpper inom några dar, och då kommer vi sikta mot Momarken 4 juli.

Chip Line fick gå en lugn motionstur inför loppet på Jarlsberg måndag. Vi fick svar på blodprovet i dag och då hade de vita blodkropparna stigit till 5,8. Han har legat under 5 sedan för jul. Det var positivt och Chip Line kan gå mot en fin säsong.

Catalon G.D. trained for the first time after treatment. He trot good and was much better than before. But he need some more intervaltraining and we try to start him in qualifying race 3 of july.