Intervaller och Årjäng – midsommarafton 23 juni

Intervaller
Vi började midsommarafton med lite träning.
Max Vacation gick fyra intervaller i backen. Han var rätt så lugn och hade låg puls efteråt.
Miss Åslanda var pigg, och det kändes som att hon har tagit loppet bra. Hon gick fyra intervaller i backen och kändes grym.

Årjäng

Trytobe hade lite problem att hänga med mest hela loppet. Tror det berodde på att hon gick med norskgas, travade bra och kändes fin annars. Hon var sjua på 1.15.9v/2160m. I nästa start blir det stängt huvudlag och jänkarvagn. Hon har två lopp på Årjäng 3 juli som passar.

Laza Magic kom bra ut från start, men blev lite störd när hästen bredvid galopperade. Det blev en kort galopp och det kom en ny 700 kvar. Där blev han störd på nytt och fick ett sulkyhjul i frambenen. Loppet är bara att glömma och han kommer troligen anmälas till nytt lopp den 3 juli.