Banjobb och Årjäng – fredag 16 juni

Banjobb

Chip Line kördes idag 2000 meter ensam efter 1.19,5. Sista varvet gick på 1.17 och han kändes bra. Han har ju varit borta länge och behövde en rejäl urblåsare. Pulsen var låg när han kom in i stallet. Han är anmäld till Jarlsberg 26 juni.

Årjäng

Fighting Joe stod fint till i dag på start och kördes för ledning. Det blev ryckigt kört och i ledningen fick han inte vara i fred. Han blev utan pengar på 1.15.4a/2140m. Han kändes okej annars och vi hoppas han går framåt med loppet. Nästa start blir på Åmål 28 juni, om han kommer med. Annars blir det troligen Momarken 4 juli.

A Beautiful Cut fick ett bra lopp i tredje inner. Tempot var högt och han blev lite sliten. Han behövde loppet och kommer vara förbättrad till nästa lopp.

Charlie Harmoni fick rygg ledaren. Han hade chansen att gå ut i andra ytter, men kusken valde att sitta kvar. Det var fel taktik och Charlie blev fast som sjua i mål.

My Blueeyed Boy felade direkt i starten och blev diskad. Han stressades av en omstart och dagen var förstörd. Han kändes mycket fin efter och bör passas nästa gång.

Hanse Terna felade direkt från start. Hon blev spänd i loppet, men kändes perfekt i värmningen. Hon blev utan pengar i dag men kommer bli bra med tiden.