Tusende segern – torsdag 30 mars

try

Under dagens lunchtrav på Momarken tog Tom den tusende segern som kusk tillsammans med Trytobe! 🙂

Trytobe blev körd i andraspåret i stället för på innerspåret. Det blev dödens, och det är normalt inte Trytobes melodi. Men i näst sista sväng tog hon över ledningen och den höll hon enkelt in i mål. Hon visade toppform och väldigt bra inställning. Vinnartiden blev 1.16.9a/2140m och nästa start för Trytobe kan bli på Axevalla 18 april.

Max Vacation startade i loppet efter och slog till med seger även han. Seger nummer 1001 som kusk för Tom. Max felade kort från start, men gick ett mäktigt lopp efter. Segertiden blev fina 1.17.3a/2140m. Nästa start kan bli på Årjäng 10 april.

Laza Magic har inte så stor rutin än och han körs med vilja i ryggar. Det gjorde att han satt bom fast i dag, med vinnarkrafter. Han var trea i mål på 1.19.1a/2140m då luckan kom för sent. Nästa start för Laza blir troligen på Årjäng 10 april.

Lemonitor var femma i sitt lopp och gjorde det bra. Tempot i loppet var mycket högt och han kunde inte spara så mycket av speeden till slut.