Lunchtrav Bjerke – måndag 27 mars

Fighting Joe var först ut, och han årsdebuterade med en mersmakande tredjeplats. Han satt i tredje ytter och det bet bra när han avancerade 500 kvar. Han höll farten bra och sluttiden blev fina 1.14.8a/2140m. Nästa start blir om ca 14 dagar.

Wanna Be A Star fick ett bra lopp från innerspår i rygg på ledaren. Ut av sista sväng felade ledaren och då var det fritt fram för ”stjärnan” som vann lätt på en 14-tid. Detta var Toms seger nummer 999 och det kan bli dags för 1000 på Momarken på torsdag. 😉

Judys Sunrise hade fått ett lopp i kroppen, men hon startade från spår elva. Kusken chansade från start, men kom inte ned i andraspår och hon måtte backas sist. På sista långsidan var det tätpackat med hästar runt om och hon provades invändigt och då blev det tvärrstopp. Hon gick i mål utanför pengar på 1.16.1a med tussarna kvar. Hon kändes mycket fin och nästa lopp blir på Årjäng 10 april.

Charlie Harmoni öppnade snabbt och såg ut att gå mot ledningen. Men innerhästen svarade upp och då backades han ned i fjärde inner i stället. Öppningen kom på upploppet och han spurtade bra in till andrapriset på fina 1.13.7a/1600m.