Lunchtrav Färjestad – måndag 13 mars

Max Vacation fick ett bra lopp i andra ytter. Han satt kvar när attacken kom bakifrån på sista långsidan. Öppningen kom sent på upploppet och han spurtade bra in i mål som femma på 1.17.1a. Han blir lugnare för varje start och fungerade perfekt i dag med barfota fram. Nästa start blir på Momarken 30 mars.

Judy´s Sunrise (No) (4)
Fotograf: Kurt Einevåg

Judys Sunrise kom fint fram i rygg ledaren och sedan tredje inner. Hon hade krafter kvar på upploppet, men fick inte riktigt fritt som femma i mål på 1.16.2a/2140m Hon kändes mycket fin och kommer garanterat gå framåt med detta loppet i kroppen. Nästa start för henne blir på Bjerke 27 mars.

Laza Magic
Fotograf: Kurt Einevåg

Laza Magic kunde inte öppna lika snabbt som de snabbaste i dag. Han fick sedan tredje utvändigt och avancerade på sista långsidan. Men när han skulle gå ned i rygg runt sista sväng stannade han till och bröt ut. Han har inte nog med rutin och snabbhet i benen än så länge. Nästa start för honom kan bli på Momarken 30 mars.