Isintervaller och Örebro – tisdag 7 mars

Intervaller på isen

6×800 meter.

Boxing Day kördes med en puls upp till 207. Han var spänstig och fin, och är väldigt träningsvillig.

Monbaleno kändes fin som vanligt och kördes upp till 205 i puls. Han hostade lite och har troligen blivit smittad av grannen Monfalcone. Vi kommer stryka honom till istravet på lördag då han snorade en del efter jobbet.

Laza Magic kördes i lugn fart och kändes mjuk och fin. Vi har ändrat lite på upplägget och han kommer starta på Färjestad på måndag. Han fick spår ett och har tidigare visat att han behärskar bilstart.

Örebro

Possibility startade i monté. Han bråkade i volten och när starten gick glömde han att springa. Han felade varvet kvar och var långt bak i fältet. Han fick upp farten lite på slutvarvet och kom i mål som åtta.