Träning och Jarlsberg – fredag 24 februari

Boxing Day och Monbaleno joggades i snön på isen, 6×800 meter med puls upp mot 200. Båda trivdes med träningen och kändes fina.

Jarlsberg

Laza Magic öppnade bra och kröp ned i rygg ledaren. Han hade tur när hästen utanför felade i sista sväng. Det blev attack direkt och ekipaget fick några längder och höll undan till säker seger på 1.18.2v/2140m. Han visar fina ting i loppen, men nu väntar vi troligen till 24 mars på Biri. Han kommer få träna på en månad nu mellan loppen.

Max Vacation kördes passivt och kröp ned i fjärde inner. Luckan kom sent, men han klarade sjätteplatsen och tiden blev 1.17.2. Han fungerar klart bättre i loppen och nästa lopp kan bli på Färjestad 6 mars.

Possibility var första utan pengar i ett montélopp. Han hade fjärdeplatsen inne, men gav sig lite på slutet. Nästa start kan bli på Örebro 7 mars.

Trytobe kördes invändigt från sitt dåliga spår. Hon fick luckan 100 meter från mål och spurtade riktigt bra. Hon var femma på 1.14.3a/1640m. Nästa start kan bli på Färjestad 6 mars.