Isintervaller – tisdag 17 januari

20170117_110143

Boxing Day och Monbaleno gick 4×800 meter.
Boxing Day fick i dag visa upp sig för sina nya delägare. Han trivdes perfekt på isunderlag och fick sträcka ut lite i ena intervallen. Han har ett mäktigt driv i steget och nu är det bara att gnugga och träna resten av vintern.
Monbaleno var lite försiktig första gången på sjön. Han kommer få isbrodd fram också till nästa jobb.

Judys Sunrise var riktig laddad med sällskap i dag. Hon gick 6×800 meter i 1.40-fart.

Hon gick tillsammans med Havannah Zon som kördes med pulsmätare och var riktig stark och fin. Havannah känns rejäl i träningen och det blir spännande att testa henne i lopp. Hon är med på Momarken 23 januari från spår ett.

Miss Åslanda kördes ensam efter puls och har fysik som en toppatlet. Hon har inte gått jobb sedan hon startade, men var ändå svår att få upp i puls. Ena intervallen skvatt hon i väg i full fart med svansen rätt upp. Då kom pulsen upp i 205! Det normala är 220 på andra hästar. I resten av intervallerna hade hon cirka 190 i puls.